Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn eigen stukje internet. Mijn naam is – je raadt het al – Anouk Zwager, ik ben 28 jaar oud en ik woon ergens onder de rook van Rotterdam. Ik ben getrouwd met de allerleukste man van de wereld en moeder van Ticho (04-11-2016) en Tess (27-06-2018). Deze twee wonders maken van iedere dag een feestje en zorgen er absoluut voor dat we ons hier thuis never nooit hoeven te vervelen.

Mocht dat nou onverhoopt toch eens gebeuren, dan zijn er gelukkig genoeg dingen waar ik heel blij van word. Shoppen bijvoorbeeld. Of series kijken, borrelen met vrienden en vriendinnen, een beetje sporten én schrijven. Dat schrijven is niet alleen een hobby. Nadat ik in 2011 de opleiding Commerciële Economie afrondde, besloot ik er nog een studie achteraan te doen. Ik had een goed diploma en vond het hele marketingwereldje ontzettend interessant, maar wilde tóch proberen om van schrijven mijn werk te maken. Het werd uiteindelijk een (pre-)master Communicatie- en Informatiewetenschappen met als specialisatie Tekst en Communicatie. Het resultaat: een diploma én een baan als redacteur. Zo’n 28 uur per week ben ik bezig met tekstproductie. Voor een blog over studie, werk en inkomen, voor diverse magazines en voor verschillende websites. Schrijven for a living. Ik vind het geweldig.

Omdat mijn werkgever echter niet zit te wachten op vrolijke artikeltjes over het leven met een peuter en een dreumes, besloot ik halverwege 2017 mijn eigen blog te starten. Hier schrijf ik dus voornamelijk over het moederschap en alles wat daarbij komt kijken. Ik hoop met mijn verhalen herkenbare struggles aan te kaarten en mijn medemoeders ook een beetje het idee te geven dat iedereen maar wat doet. Want dat is echt zo.

Mocht je nóg meer van me willen weten, dan kun je me volgen op Instagram (@anoukzwager) of gewoon een e-mail sturen naar anoukzwager@gmail.com.

Heel veel plezier op mijn blog en alvast duizendmaal dank voor je bezoekje!