Over mij

Hoi en welkom op anoukzwager.nl. Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn eigen kleine stukje internet. Mijn naam is – je raadt het al – Anouk Zwager, ik ben 26 jaar oud, woon ergens onder de rook van Rotterdam en in het dagelijks leven werk ik als (online) redacteur bij CNV Vakmensen. Als je nóg meer van mij wilt weten moet je hierrrrr maar even klikken.

Wat je op anoukzwager.nl kunt verwachten? Van alles en nog wat. Deze website is echt een beetje mijn ‘rommelblog’. Ik houd namelijk ontzettend van schrijven en er zijn talloze dingen die mij inspireren, boeien en verbazen. Geen hokjesgedoe hier dus. Natuurlijk heb ik wel een lievelingsonderwerp, namelijk #babytalk. Sinds 4 november 2016 ben ik de trotse mama van Ticho en je zult begrijpen dat hij mijn allergrootste inspiratiebron is. Maar naast moederen heb ik nog duizend-en-één andere hobbies. Van sporten tot series kijken en van shoppen tot wijntjes (in mijn geval meestal colaatjes) drinken met vriendinnen. En van dit alles ga ik jullie gewoon laten meegenieten.

Kijk maar eens rustig rond hier en als je nou een onwijs goed idee voor mij hebt of je wilt me graag even laten weten wat je van heel de situatie hier vindt, dan kun je me mailen op anoukzwager@gmail.com.

Groetjes Anouk