Momlife

Nieuwe collectie Zeeman – najaar/winter 2019

Dat ik fan ben van Zeeman zal geen geheim meer zijn. Ik vind het echt een chille winkel met prima spullen om een kledingkast mee aan te vullen. De nieuwe collectie voor komend najaar is ook weer top. Kijk maar mee!

Afgelopen weekend liep ik redelijk nietsvermoedend de Zeeman weer eens binnen. ‘Even snel kijken of ze nog nieuwe leggings hebben voor Tess’, dacht ik. Aangezien mevrouw fanatiek kruipt en al haar broekjes dus vaal worden, doen deze goedkopere items prima dienst. Goed, ik ging alleen voor leggings dus. Zag ik ineens allemaal leuks hangen uit de nieuwe collectie. Veel panter – hoe kan het ook anders – maar ook veel rompers met kekke printjes, nieuwe slaapzakken en meer. En omdat ik zaterdag al veel reacties kreeg op mijn Storie, waarin ik mijn buit deelde, dacht ik dat het wel weer leuk zou zijn om (bijna) heel de nieuwe (of binnenkort te verwachten) collectie te showen.

Alle foto’s zijn screenshots op de digitale folder van de Zeeman. Deze kun je HIER checken. 

Als eerste deze pagina met schattige kleertjes voor een newborn. Deze items zijn verkrijgbaar in de kleinste maatjes en aangezien je baby binnen drie keer knipperen een maatje groter groeit, is het best raadzaam om niet al teveel euro’s te investeren in een dure kledingkast. Mijn kids passen dit allemaal niet meer, maar mocht ik nog een baby verwachten – in mijn dromen – dan ging ik in ieder geval voor een boxpakje én die schattige roze kleertjes onderaan.

Deze koop ik nog steeds. Ik kan echt niets verzinnen wat ik meer zonde van mijn geld vind dan dure aankleedkussenhoezen, hoeslakens en hydrofielen. Maar echt niet. Alles wordt binnen de kortste keren ranzig en dan is het gewoon fijn als je zonder al teveel hartzeer je hoes kunt weggooien zeg maar.

Ook deze kopen wij ieder seizoen weer bij. Een nieuwe slaapzak voor de kids, een maatje groter. Deze zijn niet geschikt voor de winter want best koud, maar voor de herfstige dagen doen ze prima dienst, met een pyjamaatje eronder.

Wat zal ik hierover zeggen? Zo’n badstof-outfit is niet echt mijn ding, maar die bovenste pakjes wil je toch zelf ook gewoon in chillen?

De overslagrompers van Zeeman heb ik de eerste weken aan de lopende band versleten. Inmiddels gaat mijn voorkeur uit naar de stretchrompers van de HEMA, maar ik kan niet anders zeggen dat dat de Zeeman-exemplaren top zijn voor het begin. De kleertjes op de onderste rij ook. Sokjes aan het broekje, shirtje met overslag: dit wil je als nieuwbakken moeder.

Ik zei het al: ik was verrast door de nieuwe collectie rompers. Kekke printjes, vrolijke kleuren. Leuk!

Van deze pagina wil ik alles voor mijn newborn-zoon die nooit gaat komen. Die details bij de omgeslagen mouwen en broekspijpen en de kleuren: love it. Favoriet is het boxpakje linksboven.

Ook voor meisjes zijn er nieuwe dingen met dat mooie roestkleurtje. Bijpassende sokjes, haarbandjes en je scoort dus voor weinig centen een heel complete outfit.

Dit is allemaal niet echt iets wat ik zou aanschaffen, behalve het roze broekje met roezeltjes op de billen van rechtsonder. Die hebben ze volgens mij al langer in het assortiment want Tess had deze veel aan in het roze en donkerblauw toen ze nog wat kleiner was.

Ook niet helemaal mijn ding geloof ik en bovendien hebben we zat winterjassen, maar ik zou deze best overwegen als ‘jas erbij’ voor modderige herfstdagen, tijdens boswandelingen of plassen stampen.

Dit is echt een fijn jasje. Hadden we bij beide kids als eerste jasje voor als we uit het ziekenhuis kwamen. Tess heeft ‘m nooit gedragen – kind werd natuurlijk geboren in een hittegolf – maar voor Ticho kocht ik ‘m na een poosje gewoon nog een keertje. Superleuk dat ze die nu ook in die mooie soort roestkleur hebben. Ik zag ‘m op Insta trouwens ook in panterprint voorbij komen. Of in ieder geval iets vergelijkbaars in panterprint!

Ideaal voor in de buggy of de Maxi Cosi. En geen geld.

Net als vorig jaar komen ze ook nu weer met deze muts, sjaal en wantjes. Mijn kids zijn er echt te groot voor nu, maar als je nog zo’n klein schattig ingepakt bolletje baby hebt, dan zijn ze prrrrrima.

Je moet ervan houden – ik vind het wel schattig – maar deze zijn toch ook top. Kijk, voor mij is dit niet het pronkstuk van de kledingkast, maar voor een ochtendje speeltuin, een dag naar de opvang of een middag plassen stampen zijn dit prima kleren die je allemaal met elkaar kunt combineren.

Beide leggings moet ik. Wil ik. Komen altijd van pas. Ook de vestjes horen in Tess haar kast. Ik heb voor mevrouw wel twintig jurkjes en truien, maar nul vesten. En da’s in wintertijd toch wel een must.

Beetje hetzelfde als twee foto’s terug: niet het pronkstuk van je kast, maar wel top om ‘m mee aan te vullen. En met die dino’s erop vind ik deze truien en broeken ook nog lekker stoer. De kleur moet je wel kunnen hebben – geel staat lang niet iedereen leuk. Oh en weer die sokken. Ik vind het echt leuk dat ze matchende sokken hebben!

Als je hebt opgelet dan deelde ik het outfitje rechtsonder afgelopen zaterdag al op Instagram. Die kocht ik voor Tess en hing er ook in het zwart/grijs. Ze heeft ‘m inmiddels al gedragen en ik kan niet anders zeggen dan dat het haar heel leuk staat. De sweater is lekker lang (en zit wijd) dus kan prima zonder legging en de stof voelt dik. De broekjes linksonder heb ik ook liggen. Zijn top voor een dreumes die nog niet loopt en dus alles kapot kruipt. Verder wil ik de sokken nog wel kopen en vond ik de t-shirt in het midden rechts ook heel leuk, maar mevrouw heeft genoeg t-shirts dus ik heb me ingehouden.

Van alle dingen die ze hebben is dit geloof ik niet iets wat ik snel zou aanschaffen, behalve het t-shirt rechtsboven. Oké, en de broek rechtsonder.

 

De broekjes bij nummer zes heb ik nodig voor Tess. Ook gevalletje: top voor de kinderopvang enzo. De truitjes bij nummer één en nummer vijf vind ik heel leuk. Niet per se voor een ‘flodder-dag’.

Ik val in herhaling. Niet heel bijzonder en ik denk eerlijk gezegd dat ik hier niets van zou kopen. Vind die details bij de omgeslagen broek dan wel weer leuk, maar verder ziet het er echt heel erg vormeloos uit.

Die drie t-shirts hebben wij in de kast hangen. Zitten inmiddels onder de vlekken, maar voor die prijs doet dat niet heel erg veel pijn aan mijn hart. De jurk (overgooier?) vind ik heel schattig. Niks voor mij of voor mijn kinderen, maar als je wel van ‘apart’ houdt dan is dit een leuke toevoeging. De schoentjes vind ik te lelijk voor woorden. Sorry.

Goed, er komt dus weer genoeg leuks en betaalbaars aan bij mijn favoriete ‘simpele, snelle en betaalbare’ winkel. In de folder staat precies wanneer je welke items kunt verwachten, maar uit ervaring weet ik dat je daar niet teveel naar moet kijken en gewoon regelmatig de winkel even binnen moet stappen, aangezien ze bij Zeeman hun eigen agenda hanteren.

Welke items uit de folder wil jij voor je ukkie inslaan?

Bedankt voor het lezen!


Wil je niets missen? Volg me dan op Instagram (@anoukzwager). Vind ik leuk!

Dit vind je misschien ook wel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *