Happy Moments

Happy Moments #117

Goedemorgen! Het is weer maandag en ondanks dat ik op het moment dat je dit leest ergens op een camping in een tent zit, staat ‘ie gewoon weer online: mijn wekelijkse fotodagboek. Kijk je mee?

Het was een drukke week, maar wederom ook weer een hele fijne week. De eerste twee dagen bracht ik door op kantoor om vervolgens dinsdagmiddag tegen het einde van de dag met gierende banden naar huis te gaan. Mijn vakantie tegemoet. Na maandenlang bizar veel werken, eindeloos veel stress en slapeloze nachten is ons monsterproject klaar. De glossy is naar de drukker en ik heb bijna twee weken om bij te komen. Heel erg aan toe en ook heel erg zin in. Voordat we ook daadwerkelijk onze inboedel inpakten, had ik eerst wat vrije dagen. Genieten met de kids, lekker naar de kapper, opruimen en vooral niet teveel. En daarna dus naar de camping. Dat is me wat. Genoeg beelden dus gaan we!

De eerste foto van deze week: mijn beeld als ik thuis kom. Man en kinders lekker gek doen. Het is altijd chaos tussen half zes en half zeven, alles moet tegelijk, de kids worden vervelend en hongerig en moe en we zijn zelf ook niet per se de gezelligste meer. Maar voor dit soort gekkigheid ruimen we altijd een paar minuutjes in.

Na het eten gaan we naar buiten. Het is nog heerlijk weer. Ik zet Tess op de trampo, maar die vindt daar weinig aan als haar broer er niet bij komt.

Kan geregeld worden.

Zo genieten van de tuin. Ticho staat hier echt als de koning een beetje van zich af te kijken. Het wordt misschien toch wel tijd voor een speeltoestel achterin.

Ik leg Tess op bed en kruip daarna met de peuter voor de televisie. Even tot rust komen met een bakje druiven.

Duurt niet lang want de wederhelft is in de tuin aan het werk en Ticho voelt zich genoodzaakt te helpen. Laddertje goed vasthouden.

Kijk ‘m staan, zo trots als een pauw.

Als ook Ticho in bed ligt dan is het tijd voor koffie en Love Island. Komt deze week gewoon weer terug want dat sla ik niet over.

En de laatste: de fles van tien uur en daarna naar bed. Wat ik tijdens het maken van deze foto nog niet wist is dat Tess enorm onrustig zou worden. Huilen huilen huilen. Helemaal overstuur. Zo zielig. Ik neem haar bij me, maar ben tot half twee in de nacht in de weer.

Dan ziet het schemaatje van mijn Fitbit er dus zo uit. Wat een treurnis. Gelukkig voel ik veel positieve energie en kost het opstaan me niet eens heel erg veel moeite.

En dan is het fijn dat mijn werk op anderhalf uur rijden zit. Beetje voor me uit turen (terwijl ik stil sta uiteraard) en muziek draaien. Wakker worden!

Nul foto’s van mijn werk – geen tijd voor – en ook van het eetritueel is geen beeld. Maarrrr geen dag voorbij dat deze niet lachend voor me poseert. Klaar voor bedje.

Maar eerst nog even de grote broer aan de kant duwen.

Die tegenwoordig ook niet zomaar meer het kaas van zijn brood laat eten. Over het algemeen zijn ze heel leuk en lief samen, maar hoe klein ze ook zijn, dit is ook gewoon aan de orde van de dag hoor. Broer-en-zussenruzies.

“Doe Tess maar even naar bed ja?”, vraagt hij me. Hij wil graag op zijn gemakje in het boek lezen.

En als ook Ticho knock-out is plof ik op de bank. Robert is een avondje pleite dus ik heb het rijk alleen.

Woensdag is mijn vrije dag en die beginnen we op het gemakje. Lekker ontbijten en koffie drinken. En met zo’n grote broer is het voor moeders allemaal easypeasy. Hij zal wel ff haar gezichtje boenen.

Op naar…

… het consultatiebureau.

Mevrouw de Reus. Ze is weer goed gegroeid en verder zijn er ook geen bijzonderheden.

Ticho vindt het wel gezellig bij het CB.

Rondje winkels. We hoefden niet naar de Jumbo maar Ticho wilde toch even naar binnen want tja, gele auto.

Ik snap dat je denkt WAAROM HEEFT DAT KIND GEEN JAS AAN, maar hij kreeg zo ongeveer een meltdown toen ik dat probeerde, dus laat ‘m maar zo. Het is niet heel erg koud dus het zal wel loslopen.

Thuis. Baby op bed, peuter hangt de grote jongen uit.

Maar niet voor lang, want ik voer hem ook lekker af. Kan ik met mijn salade op de bank ploffen en GTST kijken.

Kiekeboe!

Ik kan never meer alleen naar de wc. Herkenbaar?

Dit shirt van Pall Mall kocht ik ’s middags voor de wederhelft en dat viel goed in de smaak. Gelukkig maar!

En mijn avondprogramma: koffie bij een vriendinnetje. Love haar huis, zo gezellig.

Donderdagochtend start ik rustig op. De kinderen zijn naar het KDV en als ik uitgeslapen ben dan sleep ik mezelf naar de kapper.

In de folies!

Dit was mijn haar before. Ik had zin om er een lekker stukkie af te halen.

En so I did. Ik was nooit zo van een vaste kapster maar deze keer ging ik op eigen verzoek weer twrug naar Jainy van Europa Hairstyling in Papendrecht. Was vorige keer heel tevreden en vond het heerlijk chill en gezellig bij haar in de stoel. Dusssss mocht je uit de buurt komen: tippie!

Na de kapper vlieg ik langs de winkels en doe ik een theetje bij een vriendin. Rond drie uur ben ik thuis en maak ik deze foto van mijn nieuwe kapsel. Even wennen zo kort, maar wel echt blij mee. Mijn haar is gewoon mooier als het kort is in plaats van als zo’n lang gordijntje.

Huisvrouwendingen. Kleine wasjes, grote wasjes.

En de spulletjes pakken voor ons weekje kamperen.

Kids weer in bed, tijd voor koffie. Relaxte maar stiekem toch wel weer volle drukke dag.

Uitje van de week!

En net als zo ongeveer de rest van voetbalfan-Nederland: dit. Spannend potje wel.

Het is nu écht weekend en we gaan vandaag naar de camping. Daar leggen we even een gezond bodempje voor.

Snuit.

Ticho en zijn vuilniswagen, onafscheidelijk. Heeft die paar euro al lang en breed opgebracht.

Het is echt bizar hoeveel zooi we meeslepen naar de camping. Tassen vol kleding, dekentjes, speelgoed, luiers, de halve apotheek. Niet te doen. Gelukkig gaan we met twee auto’s.

Hier liep ik tegenaan bij Kruidvat. Kon ik niet laten liggen voor onze Brandweerman Sam. Ik ben echt zo’n moeder die te pas en te onpas cadeautjes meeneemt. Herkenbaar?

De boys zijn vast naar de camping en ik heb gewacht tot deze meid wakker is.

We sturen deze in de groepsapp: WE KOMEN DERAAAAAN!

Wachten voor een open brug. ‘T ken ook nooit eens mee zitten als ik in de auto stap.

Robert denkt dat ik achterlijk ben en de weg naar de camping – op een half uur van huis – niet weet of dat mijn telefoon geen Maps heeft.

Valt in de smaak!

Lekker dit, op iedere boom staat dit. Krijg er spontaan jeuk van.

De meid kan wel wennen.

Vriendjes!

Nog meer vriendjes.

Campingleven. Kreeg afgelopen weekend heel veel harten-onder-de-riem naar aanleiding van mijn Insta Stories, maar to be honest: ik vind dit niet heel erg hoor!

Koffie! Ik ben inmiddels snotverkouden en het is gruwelijk koud dus we beginnen lekker!

Zaterdagochtend: eerste nachtje zit erop. Serieus, AFSCHUWELIJK. Het waaide zo hard, Ticho was alleen maar wakker, ik had het sterveskoud en was als de dood dat er een boom op de tent zou lazeren. Deze feestneus heeft als enige lekker liggen snurken.

Opwarmen in het zwembad. Deze meisjes houden we warm aan de kant, maar we gaan wel bij de grote broers kijken.

Die wind dus. Aju, partytent.

Even in de binnenspeeltuin spelen met deze aap. Deze camping, Bosbad Hoeven, heeft echt veel achterstallig onderhoud en ik vind het bijna overal (behalve het sanitair) bovengemiddeld smerig, maarrrrr je kunt er wel van alles doen. Zwemmen (binnen en buiten), heeeeel veel speeltuinen, een boerderijtje en dus zo’n indoor speelpaleis.

Niet bang hoor. Ticho was er niet bij, maar die zou hier voor wegrennen. Tess dus niet.

Zo, moeke-uitje. De kids zijn bij de mannen en wij maken een rondje Rosada.

Tuurlijk alleen kinderkleding neuzen. Ik koop uiteindelijk niks. Heb ik Haarlem genoeg geshopt voor de komende negen jaar.

Hier had ik zin in. Lekker gezond weekendje zo.

EINDELIJK zon. Tess lekker op het kleedje met een fruithap.

We zijn dus met een aardig groepje, mannetje of veertig. Supergezellig!

Ja, echt een hit.

Op de camping is een enorme speeltuin. Echt wel heel leuk voor de koters. Ticho vindt het uiteraard wel ‘pannund’ maar gaat uiteindelijk wel mee.

And again.

De rest van de avond zitten we gezellig te borrelen en koukleumen voor de tent.

Mogge! Wederom een rotnacht maaar we hebben er weer zin in. Het is lekker weer, er is koffie én m’n lieve meisje.

Vliegende Vrolijkert.

De arremoe. Douchen op de camping. Ben best wel chill hiermee – het is wat het is en ik ga er niet dood van – maar het is toch een drempel. Uiteindelijk valt het natuurlijk alles mee!

Girls girls girls. Op naar het warme toiletgebouw voor een frisse luier.

Oh die Tess, ze is altijd zo blij. Echt ons eigen zonnetje.

Nou, meer campingleven ga je niet krijgen hoor. Potjes warmen zoals ze in de prehistorie deden.

Ons verblijf. Voor mij nog een paar dagen extra: de kids en ik blijven dus tot vrijdag.

De rest van de dag: zwemmen, glijbanen, jeu de boules, wandelen, biertjes drinken ennnn snotteren. Het gaat nog niet echt beter met de holtes. Echt wel een beetje balen. Hopelijk heb ik de T’s niet aangestoken.

Beide kids zijn echt volledig afgedraaid dus die liggen er heerlijk samen op tijd in. Kan ik aan de koffie en de ibuprofen. We ploffen met de dames voor een tent met thee, chocola en voetbal. Goeie combi wel.

En dat was weer het voor deze week. De komende dagen ben ik nog steeds op de camping in Brabant te vinden. Robert gaat vandaag naar huis maar de kids en ik blijven, samen met nog twee vriendinnen en hun kinderen. Dat wordt wat. Ik denk zomaar eens dat dat een extra HM halverwege de week oplevert. Houd de site dus in de gaten om niets van onze wilde avonturen te missen 😉

Bedankt voor het lezen en een fijne nieuwe (werk)week toegewenst!


Wil je niets missen? Volg me dan op Instagram (@anoukzwager). Vind ik leuk!

Dit vind je misschien ook wel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *