Persoonlijk

Radiostilte want wij zijn KAMPEREN

Goedemorgen! Leuk dat je er bent voor een nieuw stukkie proza van mijn hand, maar ik moet je teleurstellen: er is niets. Ik heb gewoon helemaal precies nul niente nada klaarstaan. 

Vind ik wel een beetje (klein beetje) stom, maar ik had gewoon mijn mojo niet afgelopen week. Normaal schrijf ik veel en graag. Als ik even een uurtje vrij heb dan knal ik er een nieuwe blogpost uit en iedere minuut zonder kids om me heen gaat zo ongeveer naar de site. Met liefde en plezier, echt. Maar afgelopen weken waren heel druk. Heel heel druk. En toen ik afgelopen dinsdag mijn kantoorcomputer afsloot en mijn collega’s me op het hart drukten om echt te gaan genieten van welverdiende rust, dacht ik: ze hebben gelijk, ik moet gewoon even niks. Dus ook geen blogposts schrijven.

Ik hield dus afgelopen twee dagen mijn laptop dicht. Niks voor mij, maar het voelde heel fijn. In mijn vorige leven, tot een maand of twee geleden, zou ik me nu heel schuldig voelen, maar to be honest: weinig schuldgevoel hier hoor. Ik heb het gewoon best wel verdiend om eens even niet te schrijven maar lekker naar de kapper te gaan (check), met vriendinnen thee te drinken (check), te shoppen (check) ennnnnnn koffers pakken (bijna check).

Want wij gaan vandaag op vakantie. Of nou ja, we gaan kamperen (ik vind het eigenlijk pas vakantie als het minimaal 25 graden is, de zon schijnt en je Spaans moet praten). Met een vrij grote groep vrienden (en kinderen). Tot en met maandag met een mannetje of 40+ en maandag gaat bijna iedereen weer huiswaarts maar blijven de kids en ik (en nog twee vriendinnen en hun kids) achter op de camping. Een hele week in een tent dus. Ik heb voor maandag in principe wel een Happy Moments op de agenda staan en ik denk dat ik volgende week nog wel wat extra HM’s maak, maar vooralsnog is de rij met concepten leeg.

Ik zou zeggen: houd de site of mijn Instagram maar gewoon in de gaten, dan hoef je niets te missen. Vanaf de 17e ben ik er sowieso weer met nieuwe content, beloofd!

Voor nu alvast een heel goed weekend!


Niets van ons weekje op de camping missen? Volg me dan op Instagram (@anoukzwager)!

Dit vind je misschien ook wel leuk!

2 Comments

  1. Elvier says:

    Gelijk heb je! Fijne vakantie!

  2. Priscilla says:

    Groot gelijk. Vergeet niet aan he zelf te denken en je mooie gezin. Geniet er van en neem je rust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *