Happy Moments

Happy Moments #99

Zo, nรณg een Happy Moments, hoe leuk is dat? Dit keer met alleen maar foto’s vanuit de sneeuw, met een borrel, in de zon en meer van dat. Kijk mee!

Vandaag heb ik de beelden van zondag en maandag voor je in de aanbieding: de eerste twee volle dagen op ons vakantieadres. We gingen uiteraard de piste op, genoten van welverdiende koude drankjes, zette de kids op de kies, gooiden eindeloos sneeuwballen en zelfs duizend kilometer van huis wil ons kleine dierenvriendje niets liever dan met de hotelpoes knuffelen. Het zijn een stuk meer foto’s dan in de vorige Happy Moments dus ik zou zeggen: pak een kop koffie of thee en laten we beginnen.

Zo worden wij wakker: met ons vrolijke meisje tussenin. Ik zag eerlijk gezegd best een beetje tegen de nachten op want thuis maakt Tessie er vaak een potje van ’s nachts, maar alsof ze aanvoelde dat een hotelkamer gewoon niet per se een ideale plek is voor nachtelijke feestjes, heeft mevrouw heel de nacht doorgeslapen.

Kaiserwetter!

Klaar om de bergen te trotseren. Mijn schoonzus past een ochtendje op de kids dus le husband en ik kunnen samen de berg op.

In de lift naar boven. Zie je die zon schijnen?

Geen idee wat voor kromme banaan daar door het beeld vliegt, maar wij duiken ook die kant op. Het is echt heerlijk snowboarden joh, in dat zonnetje.

Love it.

Met de wederhelft op de achtergrond. Heerlijk op de piste, ik blijf het herhalen. Mega lief van mijn schoonzus dat ze wilde oppassen en ook leuk voor mij en Robert om nog eens samen van die berg te kunnen razen.

Traumaheli landt in de buurt. Krijg het altijd Spaans benauwd van zo’n gevaarte. Niet te lang kijken maar op naar de cappuccino.

Die vind ik het allerlekkerst tijdens de wintersport. Even bijkomen. Ik ben trouwens geen hele fanatieke snowboarder ofzo hoor. Ik vind het superleuk en sta ook echt wel bijtijds op mijn board, maar hele lange tochten zijn aan mij niet besteed. Ik val eerder in de categorie ‘van hutje naar hutje’.

Ondertussen bij het hotel: de kids doen een rondje langs de konijnen.

En Ticho houdt zijn zusje in de gaten. Lieve grote broer is het.

Even straatje aanvegen. Ik ben inmiddels ook weer terug bij het hotel voor de lunch. Eerst de kids eten geven en vloeren en vervolgens zelf aan de tosti en patat. In de middag blijft Robert bij onze (slapende) liefjes…

… en ik ga gewoon nog een paar uurtjes.

Uitzicht vanuit de laatste tussenstop van vandaag.

Ik drink รฉรฉn witbiertje en aangezien mijn lijf alcohol nauwelijks gewend is, voel ik ‘m meteen naar mijn hoofd stijgen.

Maar gelukkig komen we veilig beneden. Tijd voor lekker douchen, de zonnebrand eraf wassen, make-up eraf schrobben, haartjes wassen, brilletje op de neus…

… en een boekje lezen. Ben bezig in dit exemplaar. Review over schrijven oder nicht?

En van de rest van de avond geen plaatjes behalve deze. Tess in haar blote kakken aan de eettafel. We eten met heel de groep ‘wat de pot van het hotel schaft’, kletsen daarna nog even door en iedereen ligt bijtijds in bed. Ik geloof dat het in mijn geval een uur of half tien geweest is.

Hotel/wintersportontbijtjes zijn de beste. Witte broodjes met chocopasta en een hardgekookt eitje.

Ik blijf ’s ochtends bij de kids zodat Robert een rondje op de berg kan maken. We spelen even met de Duplo en doen twintig potjes memorie (met de kaartjes NIET omgedraaid want dat snapt Ticho echt nog niet) en dan is het tijd voor jassen aan…

… want we gaan naar buiten. Lekker een frisse neus halen. We hebben van die plastic skietjes bij ons, maar zoals je ziet moet Ticho daar niets van weten. Mijn kleine held.

Gelukkig is er genoeg leuks te beleven rondom het hotel want we zijn met meer kids, er ligt sneeuw, er loopt een poes en er liggen plasjes water.

Is natuurlijk veel leuker dan op de latten.

Moeke met haar zoon. Ik raak altijd een tikkie gepikeerd als andere ouders doen alsof hun kind een soort vorm van perfectie is (eet goed en gezond, slaapt perfect, maakt nooit ruzie, kan lekker delen, urenlang zelf spelen, jankt nooit om niets etc.) maar ik ga er nu zelf even zo eentje spelen: mijn kinderen zijn zooooo lief deze dagen. Echt niets op aan te merken. En ik ben dus een partij trots, dat wil je niet weten.

De mannen en de hotelpoes.

De meiden. De kleine meid windt iedereen om haar vingers joh. Ze doet weinig anders dan lief lachen en vrolijk kraaien.

En ook als ik haar even in de buggy parkeer – met zonnebril op – dan hoor ik haar niet.

Met z’n drietjes in de sneeuw.

Meneer wijst even de zon aan. Kijk ‘m staan dan. Hij is zo groot en wijs ineens.

Hoi lieverd!

“Nee mama, Ticho hoef nie skies hoor, Ticho poesje aaien.” Tuurlijk jongen, daar zijn we immers helemaal voor naar de Oostenrijkse bergen gereden.

Helemaal uitgeteld van een ochtendje buitenspelen. Gauw twee boterhammetjes voeren en dan naar bed. Geldt ook voor de baby.

Ik eet ook even wat, kleed me vervolgens om en ga met een groepje nog even naar boven de berg op. Niet per se om een flinke tocht te maken, maar wel voor een drankje.

Laterrrrrr.

Dat zonnetje mensen, ik zou er wel heel de dag in kunnen liggen.

Proost!

De meid is blij hoor.

Had ik al gezegd dat het zulk heerlijk weer is?

Terug bij het hotel, waar deze met zijn kleine vriendjes en vriendinnetjes druk bezig is met spelen. Hoi lieffie, ik heb jou gemist!

Even geen alcohol voor mij, maar een colaatje light.

En terwijl deze twee lieve mannen van mij buiten nog wat spelen…

… kruip ik binnen achter de laptop. Tess doet aan het einde van de middag nog een klein slaapje dus daar blijf ik bij in de buurt en ik besluit om toch maar wat Happy Moments te gaan schrijven.

Krijg je dit soort beelden doorgestuurd.

Golden hour in de Oostenrijkse bergen. Je ken ’t slechter treffen hoor.

Inmiddels is iedereen binnen en wordt er nog wat geborreld, gedoucht en gegeten.

Laatste fles voor Tess en dan gaan de kids naar bed. Wij eten in het restaurant van het hotel – zoals iedere avond -, doen een paar spelletjes en liggen er lekker bijtijds in.

En dat was het fotodagboek van afgelopen zondag en maandag. Hopelijk vonden jullie het net zo leuk om te lezen als gisteren (toen gingen de bezoekersaantallen flink hoog) en zo niet, laat het me dan vooral even weten want dan houden we het lekker hierbij en kom ik maandag pas weer bij je terug. Ik vind het allemaal goed.

In iederrrrr geval weer heel veel dank voor het lezen en voor alle leuke berichtjes die ik de afgelopen dagen heb ontvangen!


Wil je niets missen? Volg me dan op Instagram (@anoukzwager). Vind ik leuk!

Dit vind je misschien ook wel leuk!

8 Comments

 1. Super leuke foto’s.

  De sweater met de panterprint is echt super gaaf. Mag ik weten waar die van is?

  Groetjes van Astrid

  1. Jaa tuurlijk, is van Protest ๐Ÿ˜Š

  2. Haha, ik dacht precies hetzelfde. Toch fijn dat je er op de piste ook nog modieus op staat! ๐Ÿ™‚

 2. Super leuk om tussen door happy moments. Heerlijk mee genieten van jullie vakantie en de foto’s.
  Af en toe mag je toch best opscheppen hoe goed de kids het doen. Het is gewoon nodig en als trotse ouders meer dan logisch

 3. Happy moments overload! *juich*
  Geniet ervan ๐Ÿ™‚

 4. Priscilla De Bruin says:

  Leuke foto’s weer! Je schrijft ook zo leuk, kijk elke keer weer uit naar de Happy Moments. Enne…een review van het boek dat je leest, ben ik wel benieuwd naar ๐Ÿ˜Š

 5. Ik ben ook benieuwd naar een review van het boek. Ik worstel namelijk nog erg met die balans in mijn hoofd! ๐Ÿ™‚

  1. Jaaa ik ga ‘m schrijven, ik denk ergens volgende week of die week erna! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *