Persoonlijk, Zwangerschap

In de Ouders van Nu

Ha, is dat wat. Stond ik zomaar ineens met mijn dikke buik, blije dreumes, gezeik over de misselijkheid en een slecht verhaal over McFlurry’s in de Ouders van Nu!

Toen ik bijna 40 weken zwanger was, werd ik door een redacteur van de Ouders van Nu eens goed aan de tand gevoeld over mijn zwangerschap. Had ik cravings? Hoe stond het met mijn gewicht? Wilde ik nog een goede tip met de buitenwereld delen? En trok de husband het allemaal nog wel? Wellicht hebben jullie het met eigen ogen al gezien want valt het (prachtige) magazine maandelijks op je deurmat, maar if not, dan hierbij (een deel van) het eindresultaat.

Het is zo grappig om terug te lezen dat ik idioot veel testen deed – iedere ochtend en iedere avond, een week lang -, dat de McFlurry’s niet aan te slepen zijn ehhh waren en dat ik inderdaad mijn auto ging wassen toen ik ruim 39 weken zwanger was omdat ik bang was dat ik ineens zou bevallen en er dan een supersmerige auto voor de deur zou staan. Inmiddels ligt heel die periode voor mijn gevoel alweer duizend jaar achter me en is dit dus een hele leuke en waardevolle herinnering.

Mocht je nou het complete verhaal willen checken, dan kun je de Ouders van Nu (editie 10!) natuurlijk kopen (dat is altijd een goed idee want ik vind het persoonlijk samen met de Viva Mama het leukste magazine met de leukste columns en de grappigste en meest bijzondere verhalen) of mij even een berichtje sturen (via de e-mail of via Instagram @anoukzwager). Goed, ik vind het dus echt een heel leuk stuk geworden en het is voor mij persoonlijk wel iets tofs om te bewaren en zo nu en dan eens terug te lezen. Gaat dus mooi in de herinneringendoos van Tess.

En dat was het voor nu. Morgen ben ik er weer gewoon met een nieuwe Happy Moments dus hopelijk tot dan!

Fijne zondag!

PS. Voor those die het nog niet weten en het volledige stukje al hebben gelezen: ik ben inderdaad thuis bevallen, zoals ik graag wilde, en Robert is er tijdens de bevalling gewoon bij gebleven hoor. Die durfde echt niet meer te vluchten. HIER kun je mijn volledige bevallingsverhaal teruglezen!

PPS. Dank voor alle leuke berichtjes die ik gisteren ineens kreeg. Ik wist natuurlijk wel dat dit gepubliceerd zou worden maar had zelf nog geen exemplaar in mijn bezit dus ik werd leuk verrast.

PPPS. Veelgestelde vraag: of ik mezelf heb opgegeven. Antwoord: nee. Ik werd benaderd en vond het superleuk om mee te werken. Of je jezelf kunt opgeven weet ik niet, maar dat zou je natuurlijk bij de redactie van de Ouders van Nu kunnen checken, mocht je dat willen.

Dit vind je misschien ook wel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *