Momlife

Shoplog: roze en blauw in de zomer!

Het werd wel weer eens tijd voor een nieuwe shoplog en aangezien ik de afgelopen maanden niet heb stilgezeten én wederom schandalig verwend ben, heb ik een (redelijk beschaafd) overzicht voor je.

Het is, net als de vorige shoplog (KLIK), een combinatie tussen zelf gekocht en gekregen geworden. Daarnaast heb ik dit keer ook wat blauwe items, want voor Ticho kocht ik een nieuwe zomergarderobe. Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk op foto’s te bundelen en overal bij te vermelden van welk merkje of welke winkel het is. Ook de prijsjes staan erbij, als ik die (nog) weet. Goed, gaan we!

We beginnen met de korte broeken! Heerlijk dat die weer uit de kast kunnen. Deze twee zijn van Z8 en kocht ik in de sale. Volgens mij zijn ze nog steeds in de webshop te koop en ben je voor tien tot vijftien euro klaar.

Totaal niet de bedoeling, maar toen ik bij de Primark was om even wat stretch-jurkjes voor mezelf te halen, zag ik deze broekjes hangen. Zeven euro per stuk, kun je natuurlijk geen buil aan vallen. Hoewel, lekker hypocriet aangezien ik er zelf ook wat items heb gekocht, ik ben eigenlijk best een beetje tegen winkels als Primark, omdat het voor mij een ‘wegwerpwinkel’ is. Daar koop ik spullen die niet lang mee hoeven te gaan en die ik na een paar keer dragen gewoon weg kan gooien zonder dat ik dat zonde vind van mijn geld. Maar laten we eerlijk zijn, voor de Primark-prijsjes kunnen we natuurlijk wel stellen dat het productieproces van de kleding niet acceptabel is. Note to self: stop met ‘wegwerp-kopen’ dus.

Dit was een set van twee broekjes, eveneens voor zeven euro, ook bij de Primark. Leek mij uiterst geschikt om op de opvang neer te leggen zodat hij daar wat reservekleding heeft.

Dan twee t-shirts. Kocht ik ook bij Z8 in de sale en waren nog geen tien euro per stuk. Ik ben dol op Z8, dat weten jullie inmiddels vast wel, en vind het heel prettig dat ze ieder jaar een paar keer goede sale hebben. Voor komende winter heb ik alweer wat items voor beide kinderen tegen een vriendelijke prijs gescoord hoor!

Ik bestelde een stapel basics bij ZARA. Omdat Ticho niets liever doet dan buiten rondrennen, hij een enorme knoeikont is en het liefst speelt met zand en water, wilde ik zijn kast verder aanvullen met items die niet te duur zijn, waardoor ik geen heartattack krijg als het vies en nat en modderig wordt, maar wat er wel leuk uit ziet. Da’s denk ik aardig gelukt. De komende items zijn allemaal van ZARA en kostte me nog geen vijf euro per stuk. Zo ook deze leuke polo’s.

Dat borstzakje maakt het voor mij helemaal af.

Lekker simpel, maar prima. Dat rode staat Ticho heel schattig en de details op het omgeslagen mouwtje vind ik leuk!

You Rock! Leuk detail toch? Verder lekker simpel, maar hartstikke prima. Ik kocht zo’n soort t-shirt ook nog in het babyblauw én donkerblauw, maar die zaten ten tijde van de foto’s in de wasmachine.

Ook uit de ZARA-buit: twee tanktops. Hier zie je overigens heel goed waarom ik altijd een beetje huiverig ben als er een bestelling van de ZARA wordt bezorgd: de kleertjes vallen soms zo idioot wijd. Afijn, deze zitten ons ventje uitstekend en ik vind het reuze schattig, die spekarmpjes in een hemdje.

Niet online besteld maar even in de winkel gecontroleerd hoe de pasvorm van de spijkerbroekjes van ZARA is. Lijkt me prima voor Ticho, dus hup in de winkelmand. Drie nieuwe broekjes in maat 18-24 maanden voor €13 per stuk. Een lichtblauwe, donkerblauw en grijze spijkerbroek (noem je een grijze spijkerbroek ook een spijkerbroek?).

En tot slot voor de dreumes: een voorraad nieuwe rompers. Bij de HEMA was het twee plus één gratis, dus ik kocht er weer voldoende voor de komende tijd. Zitten nu nog wel een beetje aan de ruime kant, maar ik vermoed dat meneer de reus daar zo in gegroeid is.

Dat was het blauwe deel. Over naar roze!

We beginnen met deze leuke trui van HEMA. Kregen we van vriendinnetje Sandra en is maatje 68. Kan onze dame dus tijdens de winter dragen. Helemaal leuk!

Dan dit geweldige exemplaar. Een heuse KENZO-trui voor Diva de Jong. Kregen we óók cadeau – echt schandalig verwend wij – en is wel één van mijn favoriete items uit haar kledingkastje. Ik zie het al helemaal voor me: gecombineerd met een panterprintlegging en onze mini Nel Veerkamp is ready to go.

Heerlijk, die zachte broekjes van HEMA. Ik ben er dol op en Ticho heeft deze soort ook regelmatig gedragen. Combineren met een simpele romper – het is immers zomer dus dat kan vast en zeker – en klaar is Kees. Eh Truus. De prijzen weet ik niet, want wederom cadeautjes.

Deze shirts kregen we toen het geslacht van de baby nog onbekend was. Had ik eigenlijk in de vorige shoplog mee moeten nemen, maar toen helemaal vergeten. Nu alsnog dus: deze twee schattige exemplaren van Feetje. Ik ben dol op Feetje, vooral de newborncollectie. Betaalbaar maar een prima kwaliteit.

Een boxpakje van Z8 met ijsjes: hier wil ik zelf gewoon in gaan liggen. Heerlijk zacht, superschattig en wederom een cadeautje.

Dit setje kwam ik toevallig tegen bij Zeeman en ik was meteen verliefd. Kwam misschien ook wel door de prijs, want ik betaalde een euro of zeven voor jurkje én legging samen. Ik vind donkerblauw (en streepjes) heel erg leuk voor meisjes. Lekker stoer en een fijne afwisseling tussen al het roze geweld dat in haar kastje hangt.

En als allerlaatste: dit setje van Name It. Kunnen we allemaal met elkaar combineren en ik vind het te schattig. Of die haarband ook een succes gaat worden betwijfel ik – ik denk nu namelijk dat ik niet zo van de haarbandjes ben – maar dat zullen we vanzelf wel zien. In totaal betaalde ik voor deze vier items 37 euro.

En dat was het! Best keurig toch? Ik heb mijn shopverslaving prima onder controle dacht ik zo. Wilde overigens gisteren in de Supersale bij Z8 nog wel het één en ander bestellen, maar er was echt niks voor Ticho en voor newborn meer te krijgen. Jammer maar helaas.

Welk item uit bovenstaand overzichtje vinden jullie het leukste?

Bedankt voor het lezen!


Volg je ons al op Instagram?
Volg je ons al op Facebook?

Dit vind je misschien ook wel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *