Happy Moments, Persoonlijk

Een iets andere planning

Voor hen die speciaal voor de wekelijkse Happy Moments naar de site zijn gekomen: sorry, jullie moeten nog één extra dag geduld hebben.

Ik ben as we speak namelijk een lang weekend weg. Nou had ik best met mijn laptop in de caravan kunnen gaan zitten om de Happy Moments in elkaar te knallen, maar ik heb ervoor gekozen om dat vooral niet te doen. We zijn namelijk met een groep van zo’n vijftig mensen aan het kamperen (de helft volwassen en de helft kids) dus dat zou gewoon niet zo heel gezellig zijn. Bovendien is het wel zo leuk als de Happy Moments alle foto’s van het weekend bevat. Dussss nog een extra dag geduld: morgenochtend 06.00 uur staat ‘ie er écht. Mét een aantal plaatjes van dit kampeerfestijn.

En mocht je het je afvragen: in tegenstelling tot voorgaande jaren hebben wij dit keer onze tent thuis gelaten en onze intrek genomen in een plastic huis. Om nou met een buik van ruim 35 weken op een luchtbedje te gaan liggen leek me niet zo’n heel strak plan. Bovendien vind ik het hartstikke geoorloofd om in mijn situatie ’s nachts een toilet bij de hand te hebben – zodat je dus niet met je pleerol onder je arm over de camping hoeft – en is een eigen douche ook wel heel erg prettig. See, ik leer snel hoor, dat divagedrag.

Vorig jaar schreef ik naar aanleiding van ons Pinksterweekend op de camping trouwens een uitgebreider artikeltje over leven in een tent met een baby en hoe je allerhande ongemakken oplost. Wil je dat nog even teruglezen dan moet je HIER zijn.

Voor nu: wij gaan straks heel de rambam inpakken en rijden dan plankgas terug naar huis. Kan ik direct met de Happy Moments aan de gang. Zie ik je dan morgen weer?

Bedankt voor het lezen én voor jullie geduld!


Volg je ons al op Instagram?
Volg je ons al op Facebook?

Dit vind je misschien ook wel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *