Persoonlijk

Alles gaat goed!

Goodmorning! Nog steeds vanuit de sneeuw en daarom dus een iets ander artikeltje dan anders. Een overzicht van onze afgelopen drie dagen inclusief kletspraatje van mij.

We zitten nog steeds hoog en droog in de Oostenrijkse bergen, waar de temperaturen inmiddels iets aangenamer zijn geworden en mijn neus niet direct meer bevriest als ik het balkon op stap. Een fijne afwisseling wel, al vindt onze Ticho het nog steeds niet echt een feestje om naar buiten te gaan.

De dagen vullen
Hoewel ik eigenlijk op voorhand wel wist dat ik me niet of nauwelijks zou gaan vervelen, vind ik het toch wel fijn om ook daadwerkelijk te kunnen concluderen dat ik met enkel een laptop, een stapel magazines, wifi en mijn kind een prima tevreden mens ben. Natuurlijk heb ik de afgelopen dagen de klok weleens een beetje vooruit gekeken, maar over het algemeen was het allemaal goed te doen. Daarnaast scheelde het ook dat er altijd nog minimaal twee tot drie anderen uit ons reisgezelschap in het hotel achterbleven omdat er natuurlijk meerdere kleine kindjes mee zijn die nog niet de piste op kunnen. Iedere ochtend een lekker bakkie koffie of thee in ons appartement, al dat grut op de grond met elkaar aan het spelen, hartstikke gezellig.

Ritme van Ticho
Het is op vakantie eigenlijk altijd wel weer een beetje zoeken naar een fatsoenlijk eet- en slaapritme met ons kleine monster. Hij is op de één of andere manier ontzettend gevoelig voor veranderingen en drukte en dat resulteert in óf een hangerige en zieke Ticho óf een Ticho die niet zo lekker slaapt. De eerste paar dagen hadden we dus de slaapweigerende Ticho. De nachten waren eigenlijk iets te kort en dat slaapgebrek haalde hij tijdens zijn middagdutjes ook nauwelijks in. Inmiddels lijkt hij een beetje te zijn geland in het geheel dus hopelijk gaat het de komende dagen weer wat soepeler allemaal. Het is overigens niet zo dat hij niet te pruimen is hoor, want ondanks dat hij bij lange na niet aan zijn reguliere rust komt, is hij wel gewoon superlief en zoet.

En verder…
Verder alles stabiel dus. Kijk maar:

Het uitzicht vanuit onze hotelkamer. Ticho is heel de dag druk in de weer met zwaaien naar de (meestal lege) skilift. De schat!

Bommetje ontploft, maar opruimen heeft – net als thuis – toch geen zin want binnen twee nanoseconden hebben al die kids er weer een pestbende van gemaakt.

Wintersportontbijtjes zijn wel de beste hoor. Lekker wit brood, sinaasappelsap, thee en mijn eigen chocopasta.

Smaakt bijna net zo goed als de variant waar wél een beetje alcohol in zit.

Een frisse neus halen. Fris was ‘ie zeker, want met temperaturen tussen -10 en -20 kunnen we best spreken van HEEL erg koud.

Uitzicht wel hoor.

Nou, dan zijn jullie nu ook weer op de hoogte. Dit was de laatste update vanuit de sneeuw. Zaterdagochtend gaan wij weer terug naar huis en maandag zal ik jullie verblijden met een uitgebreider verslag inclusief heel veel foto’s. Nu gaan we nog twee dagen volle bak genieten. Als het goed is wordt het vandaag en morgen een stuk warmer dus kunnen we lekker buiten uit het windje in het zonnetje chillen en dat maakt het allemaal nóg ietsjes leuker dan dat het al is.

Bedankt voor het lezen!


Volg je ons al op Instagram?
Volg je ons al op Facebook?

Dit vind je misschien ook wel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *