Persoonlijk

I Wish Tag

Vandaag heb ik weer eens een tag voor jullie, gewoon omdat ik het leuk vind om deze in te vullen en dit soort artikeltjes verbazingwekkend goed gelezen worden.

Dit keer de ‘I wish tag’, die ik op diverse andere websites voorbij heb zien komen, al is dat allemaal al wel even geleden. Verschillende vragen die allemaal gaan over mijn keuzes als alles mogelijk zou zijn. Lees je mee?

Als je alles kon worden, wat zou dan je droombaan zijn?
Dan zou ik toch heel graag een beetje in dezelfde hoek blijven werken als waar ik nu zit. Doe mij maar de baan van hoofdredacteur van een supervet magazine of marketeer in een uitdagende branche. En als ik echt iets héél anders zou moeten kiezen, dan ga ik voor astronaut. Lijkt me dus megatof om de wereld eens vanuit het heelal te bekijken.

Als je iets van extreme luxe zou mogen aanschaffen, wat zou dat dan zijn?
Iemand die op afroep sushi bij mij thuis komt maken? Een soort kok? Of toch de welbekende en achterlijk dure Chaneltas? Of allebei?

Als je een hele dag met een filmster rond kon hangen, wie zou je dan kiezen?
Als ze net zo leuk als in de films en series én zo vriendelijk als dat ze overkomt tijdens interviews, doe mij dan Blake Lively maar. Gaan we heel de dag elkaars haren borstelen en shoppen zoals alleen Serena van der Woodsen dat kan. Oh en uiteraard mag haar echtgenoot ook mee.

Als je een locatie mocht kiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd kon worden, waar zou dat dan zijn?
Ibiza, without a doubt. Ik vind het echt een heerlijk eiland en voel me daar enorm op mijn gemak.

Als je iets zou kunnen blijven eten zonder dik en misselijk te worden, wat zou dat dan zijn?
Sushi, croissantjes met warme grillworst én de cheeseburger van de Mac. Deze drie dingen vind ik echt to die for. Van sushi word ik sowieso niet echt heel erg misselijk, maar ik krijg er altijd gruwelijk veel dorst van. Dus als ik lekker met sojasaus zou kunnen sprenkelen zonder daarna vier dagen onder de kraan te hangen, dan is dat mijn eerste keuze.

Als je een angst van jezelf zou kunnen wegnemen, welke zou dit dan zijn?
Mijn angst voor de zee. Ik heb verder niet echt angsten, maar de zee, daar ga ik echt liever niet in. Of alleen voor de foto, tot mijn knietjes. Het heeft – in tegenstelling tot wat veel mensen denken – niets te maken met vissen, kwallen, haaien of krokodillen, maar meer met de oneindigheid van het water. Het feit dat ik geen einde kan zien benauwd me enorm.

Als je een superpower mocht kiezen, welke zou dat dan zijn?
Oh dat weet ik direct: ik zou wel willen kunnen vliegen. Dat ik nooit meer in de file hoef, overal overheen raas én als ik alles en iedereen zat ben gewoon even op tientallen meters hoogte in mijn eentje de boel kan observeren. Het lijkt me leuker dan onzichtbaar zijn. Denk ik…

Als je ieder dier als huisdier zou kunnen hebben, welk dier zou je dan willen hebben?
Geen enkele. Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik niet echt dol ben op dieren. Ik heb er gewoon niks mee. Honden of poezen van familie en vrienden wil ik heus weleens aaien als ik in een goede bui ben, maar liever niet. Robert wil nog steeds een geitje voor in de achtertuin en oké, als zo’n geit niet voor een bak met troep zou zorgen, dan zou ik er misschien mee akkoord gaan. Om de husband tevreden te houden he, niet omdat ik het zelf zo graag zou willen,

Dat was ‘m, de tag met al mijn onrealistische wensen. Voel je vrij om ‘m over te nemen en laat het me zeker even weten als je dat doet want dan kom ik even bij je spieken!

Bedankt voor het lezen!


Volg je ons al op Instagram?
Volg je ons al op Facebook?

Dit vind je misschien ook wel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *