Happy Moments

Happy Moments #31

Een hele goedemorgen deze maandagmorgen! Heb je een fijn weekend gehad? Wij wel. En niet alleen het weekend, maar ook de rest van de week was erg prettig.

Ondanks dat de agenda niet van onder tot boven gevuld was, heb ik me niet verveeld. Er werd gewoon gewerkt, met Duplo gespeeld, ik hielp mijn moeder met verhuizen en had een hele leuke bruiloft. Ik maakte (bijna) overal foto’s van en die ga ik je nu laten zien (in Happy Moments nummertje 31, omdat ik vorige week iets te enthousiast was met nummertje 32). Kijk je mee?

Maandagochtend op kantoor: mijn collega heeft slingers opgehangen en koos voor Sarah-slingers én 30-slingers. Zal wel iets met jaloezie zijn!

Ondertussen krijg ik dit soort lieve foto’s doorgestuurd. Ticho en zijn nichtje. Knap stel <3

Aan het begin van de middag rijd ik vanuit Utrecht naar huis omdat ik niet zoveel zin heb om in een sneeuwstorm te belanden. Ik ben net op tijd thuis, want niet heel veel later lijkt de ijstijd wel aangebroken. Vanuit huis kan ik gelukkig ook prima werken dus al met al heeft niemand er last van.

Aan het einde van de middag komt ook le husband thuis en die heeft ons kleine monster maar meteen opgehaald. Die is drukdrukdruk met zijn muziekproducerende vrachtwagen en het uitvoeren van bijbehorende dansjes.

’s Avonds is dit de situatie. Wat ben ik toch blij met ons mooie huissie. Fijne plek!

Dinsdag is Ticho bij zijn oma en omdat de leraren in het basisonderwijs staken is ook zijn nicht daar aan het spelen. Die vindt het wel grappig om een staartje in zijn haar te maken en als ik deze foto zie moet ik heel hard lachen. Twee boeven zijn het!

Mijn collega gaat op het station een lekker bakkie koffie scoren en ik profiteer mee. Nu ik zwanger ben, heb ik eigenlijk nauwelijks nog behoefte aan koffie – net als bij de zwangerschap van Ticho kan ik die geur niet aan – maar als het écht lekker is dan maak ik een uitzondering.

In de avond gaan we met de familie een hapje eten en dit voorbeeldige mormel vermaakt zich met een kleurplaat.

Goedemorgen deze woensdagmorgen. Vandaag gaat Ticho nog een dag naar zijn oma, omdat ik extra moet werken.

Maar eerst even dit. Dit is de reguliere controle, aangevuld met wat extra onderzoeken (onder andere omdat ik binnen een jaar weer zwanger was en omdat ik vroeger wel vaccinaties heb gehad maar die van rode hond niet gewerkt heeft).

Op mijn werk voor een redactievergadering. Tijd om een nieuw magazine te gaan maken!

Ik besluit maar meteen even een pretecho te plannen. We twijfelden best wel eventjes of we het wel of niet gingen doen, maar uiteindelijk vond ik deze echo de vorige keer zo leuk dat ik er gewoon voor ga. Op Instagram vraag ik via een poll wat jullie denken dat het wordt en de meesten denken een meisje. We shall see!

Einde middag kan ik mijn vriendje weer overladen met kusjes. De schat!

Donderdag gaat Ticho naar de opvang en ga ik samen met mijn moeder wat dozen verhuizen en interieurshoppen. We beginnen met gebakjes die ik meebreng en waar ik uiteindelijk zelf niets van neem want misselijk tot en met.

Ik haal meteen even deze bestellijst bij de slager. Eerste Kerstdag krijgen we eters dus een beetje voorbereiding kan geen kwaad. Nu nog kiezen…

’s Avonds is Robert niet thuis en eten Ticho en ik een lekker soepje met broodjes. Gaat er prima in en more important: blijft erin.

Nog even in bad, wat een beetje een standaardritueeltje is na een dag op de opvang. Kan meneer daarna lekker rozig meteen door naar bed.

Goedemorgen. Het is net of ik zijn vader aan een fles bier zie hangen…

Bananenpannekoekjes voor lunch. Een beetje afwisseling tussen de boterhammen kan geen kwaad.

En meneer keurt het goed!

’s Middags doen we allebei een middagdutje en als we wakker worden is papa ook weer thuis. Nog even samen kroelen op het grote bed <3 Lief he, die twee!

Ik voel me vrijdagavond best oké dus besluit naar de Grote Gele M te rijden voor mijn lievelingseten: een kleffe cheeseburger mét augurk.

Zaterdagochtend beginnen we met wat snelle boodschapjes…

en daarna is het écht verhuisdag voor mijn moeder. Haar nieuwe plekje is te leuk!

Aan het begin van de middag haal ik dit smurfje weer op bij zijn oma – die heeft ons deze week duizend keer uit de brand geholpen en daar zijn we heel blij mee – en leg hem thuis meteen in bed.

Na het tukkie van Ticho en het tukkie van mama, kijken we samen een potje korfbal.

’s Avonds heb ik een bruiloftsfeestje en dat is hartstikke leuk en gezellig. Helaas voel ik me tegen elven moe en misselijk worden dus we taaien vroegtijdig af. Het is even niet anders.

Omdat Ticho uit logeren is, kan ik zondag een beetje uitslapen. Dat is wel nodig ook want omdat we een drukke zaterdag – verhuizing en feestje – achter de rug hebben is mijn batterij helemaal leeg. Ik kom heel de dag niet vooruit en verplaats mij van bed naar bank en weer terug.

Ik pak nog wel even de eerste lading kerstcadeautjes in. Kan maar gedaan zijn!

Ticho en zijn fles…

Dit is een beetje de situatie de rest van de middag: in de hoek van de bank. Robert en Ticho gaan nog even op pad samen, maar ik blijf lekker thuis. Energie tanken voor een nieuwe drukke week!

Inmiddels is het bijna 19.30 uur, ga ik zo het kind op bed leggen en duik ik er zelf ook direct in. Afgelopen week was heel erg leuk, maar ging qua moeheid en misselijkheid niet helemaal van een leien dakje. Gelukkig staat de nieuwe week op het punt van beginnen en ik zie dat maar als zeven nieuwe kansen.

Komende week wordt er wederom gewoon gewerkt, hebben we kerstborrels en etentjes, vieren we onze verjaardag en is het Kerstmis. Ik heb besloten om even een weekje geen foto’s te maken. Er komen wel gewoon blogposts online – maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag – maar volgende week maandag (Eerste Kerstdag) geen Happy Moments. Het is tijd voor een soort mini-break want daar zijn we hier in huis wel enorm aan toe.

Voor nu bedankt voor het lezen en een hele fijne nieuwe week gewenst!


Volg je ons al op Instagram?
Volg je ons al op Facebook?

Dit vind je misschien ook wel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *