Happy Moments

Happy Moments #22

Goedemorgen! Het is maandag en dat betekent dat er een nieuwe Happy Moments klaarstaat. Ik heb weer mijn best gedaan om voldoende foto’s te maken. Kijk je mee?

Afgelopen week was niet heel bijzonder maar wel gezellig. Ik had een afdelingsuitje van mijn werk, ging uiteraard weer zwemmen, genoot van een heerlijke lunch met vriendin Marline en in het weekend hadden we een huis vol gezelligheid.

De enige foto van mijn day at the office: een Turkse tosti for lunch. Zo lekker en een fijne break van een drukke werkdag.

Het is pas tegen zessen als ik thuis kom. Deze kleine draak sloopt de hoekbeschermers overal vanaf en ze vastplakken met dubbelzijdig tape werkt dus niet. Boef is het!

Er is er eentje moe en daar geniet moeders behoorlijk van. Kroelkippie!

Een fris gewassen Ticho. Hij heeft even lekker met zijn vader onder de douche gestaan en is nu bijna klaar om naar bed te gaan.

Maar eerst nog die zes tandjes poetsen.

En als laatste taak van mijn lijst rijd ik door de wasstraat. Mijn auto is best wel smerig en een soort vuilnisbelt op wielen en aangezien er morgen een collega moet meerijden, ga ik daar dus eens wat aan doen.

Dinsdagochtend op het station in Vleuten of all places. Even een collega oppikken en daarna door naar…

Dit kasteel. Hier begint het afdelingsuitje van mijn werk. Mooi plekkie, toch?

’s Middags vertrekken we naar de gevangenis in Utrecht om daar een soort Escape-achtig-spel te doen. Deze gevangenis was dus niet eens zo heel lang geleden nog in gebruik. Altijd al eens in een échte cel willen loeren 😉

En terwijl ik met mijn collega’s aan tafel zit voor een afsluitend diner, krijg ik deze foto doorgestuurd van Robert. Hij en Ticho hebben lekker bij Robert z’n ouders gegeten en wandelen nu samen naar huis. De mannen <3

Rond half tien ben ik thuis en na zo’n lange dag vind ik het HEERLIJK om even te douchen en daarna mijn bed in te duiken. Da’s dus ook precies wat ik doe!

Vaste prik op woensdag: babyzwemmen.

En als ik eenmaal weer thuis ben en Ticho lekker ligt te slapen, plof ik op de bank met koffie en dit niet zo fotogenieke maar wel goed smakende pitabroodje met ham en cheddar uit de oven.

Een boterham met hummus als meneer weer wakker is. Vorige week was het echt doffe ellende met dat eten, maar gelukkig gaat het nu weer veel beter. Hij kliert soms nog steeds een beetje, maar ik heb niet meer het idee dat het eten an sich pijnlijk is.

We gaan even boodschapjes doen en ik hijs mijn vriendje in deze stoere winterjas van Z8. Hij is van vorig jaar en ik kocht ‘m in de supersale voor nog geen 25 euro. Score!

Afgelopen week schreef ik een blogpost over De Week van de Opvoeding en dit superfijne boekje waar ik ontzettend veel handige tips, tricks en richtlijnen uit haal. Je leest ‘m HIER.

Lievelingsmoment: de laatste fles van de dag en dan een heerlijk warm en rozig klein knuffelig ventje op bed leggen.

Dit is dus de eerste foto die ik donderdags maak. Nog even gauw naar de supermarkt rennen als ik uit mijn werk kom omdat mijn boodschappenmanagement weer eens om te janken was en ik de helft mis en veel te weinig in huis heb.

We eten een simpele pasta – ik ben dol op pasta – en Opa eet weer eens gezellig mee.

Ook Ticho lust wel een hapje. Kleine vuilnisbak is het!

Hij is op jacht naar de afstandsbediening maar Opa heeft ‘m eerder te pakken en trekt ‘m net op tijd weg. Dat blijkt meteen best wel een leuk spelletje!

Als Opa naar huis is, Ticho op bed ligt en Robert even de deur uit is, kruip ik in de hoek van bank om Expeditie Robinson te kijken. Heerlijk programma vind ik dat.

We woke up like this!

Hallo knapperd! Het is inmiddels vrijdag en dat betekent dat we samen thuis zijn. Heerlijk begin het van het weekend!

Tijd voor een broodje met Marline. Ticho is hier nog in de veronderstelling dat hij ook zo’n lekker belegd pistoletje krijgt…

Maar heeft hier inmiddels in de gaten dat hij het met een maisknabbel moet doen. Arm kind he?!

Lastige keuze: de was op links of de Viva op rechts?

Vrijdagavonddingen in Huize de Jong.

En zaterdagochtenddingen in Huize de Jong. Koffie voor mama en Brandweerman Sam voor Ticho.

Ha lieverd! Wat ben jij aan het uitvreten?

Als Ticho ligt te slapen en Robert buiten met zijn broers, neefje en vader aan het klussen is, kruip ik achter de laptop. Ik schrijf een stukkie over Soundos en Expeditie Robinson – morgen online – en doe nog even iets voor mijn werk. Door het teamuitje van afgelopen week, heeft het werk zich een beetje opgestapeld en dat gevoel vind ik zo irritant dat ik maar gewoon besluit er wat aan te doen.

Banaan is leven.

’s Middags komt vriendinnetje Sifra babykroelen en nieuwe foto’s maken van Ticho. Dat ging voorheen een stukkie makkelijker, toen meneertje nog gewoon stil bleef zitten zeg maar. Maar het eindresultaat is weer prachtig en ik ben er superblij mee!

We zijn zo lekker van de gewoontes he?! Zaterdagmiddag is het tijd voor een borrel op de korfbal.

En daarna komen er wat vrienden en hun kindjes gezellig patatjes bij ons eten. Leuk hoor, zo’n huis vol. Ik ben overigens een slechte gastvrouw, maar volgens mij weet iedereen dat en is dat inmiddels geaccepteerd. Ik doe het niet expres, echt niet, maar het is gewoon allemaal te chaotisch voor mij om er nog iets van te kunnen maken. Dat belooft wat voor Ticho zijn eerste verjaardag he?!

Uiteraard kijken we voetbal. Het is allemaal tegen beter weten in, maar it ain’t over ‘til the fat lady sings, toch?

We beginnen de zondagochtend weer met Max. Geen eerste plaats dit keer, maar dat mag de pret niet drukken. De kachel brandt ook weer volle pijp en dat vind ik dus supergezellig. Kan niet wachten tot het echt koud wordt!

Deze draak lag in bed voor zijn ochtendslaap, maar besloot dat hij dat tukkie liever bij mama op schoot doet. Ook goed!

Kijk, deze kist kregen we gisteren van vrienden. Hartstikke blij mee, want een speelgoedkist stond dus op de wensenlijst.

Dit smoeltje, daar word ik zo blij van. We eten even lekker wat fruit en later nog een boterhammetje. Moet ook allemaal gebeuren he?!

’s Middags sjees ik heen en weer naar Dordt. We hebben nog wat spullen uit de drogist nodig (zilvershampoo bijvoorbeeld, om te voorkomen dat mijn blonde haren geel uitslaan) en een rondje Kruidvat is altijd leuk. Ben ik de enige die uren door deze winkel kan lopen? Yep…

Deze Meneer Kikker heeft de trap nu echt ontdekt. Oppassen geblazen, want een val naar beneden kan behoorlijk pijnlijk zijn. Ik hoop dat we hem zo gauw mogelijk kunnen leren hoe hij zo veilig mogelijk erop en eraf kan.

Zo geen zin in een uitgebreide zelfgemaakte maaltijd dat het gewoon Thuisbezorgd.nl wordt. Heerlijk om mijn weekend af te sluiten met sushi!

As we speak ligt Ticho net in bed, heb ik mijn auto weer volgetankt en kruip ik zo op de bank voor – je raadt het al – Penoza. Vorige week vond ik de aflevering behoorlijk spannend dus dat belooft wat voor vanavond. Na Penoza lig ik zeer waarschijnlijk binnen anderhalve tel in bed. Een fris gewassen bed, hoe chill is dat?!

Komende week is niet bijzonder druk, al hebben we vrijdag wel een verjaardag én een bruiloft. Volgens mij wordt het volgend weekend nog best wel mooi nazomer weer dus grote kans dat we daar ook nog even flink van gaan genieten en verder zien we wel wat de week ons brengt!

Bedankt voor het lezen en een fijne maandag gewenst!


Volg je ons al op Instagram?
Volg je ons al op Facebook?

Dit vind je misschien ook wel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *