Momlife

De leukste kinderkleding koop je bij…

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik een uitzonderlijk talent heb voor shoppen. Het is dat mijn bankrekening vaker leeg dan vol is, anders zou ik niet te houden zijn.

In Ticho zijn kast vind je geen hele uitgesproken items. Ik hou niet zo van die hele monochrome-trend. Doe mij maar wat meer klassiek en stoer met af en toe een leuke print. Door de maanden heen heb ik een aantal favoriete webshops met favoriete items én lievelingsmerkjes verzameld. Ik ga ze met je delen.

NEXT, ZARA, ZEEMAN, HEMA
Bij al deze bekende winkels koop ik basics. De rompers die ik heel fijn vind komen van HEMA. Bij de Zeeman haal ik beddengoed, hydrofielen, slabbers en zo nu en dan een leuk basic t-shirt, bij Next hebben ze leuke ‘joggingbroekjes’, schoentjes en fijne simpele shirts en truitjes voor een vriendelijk prijsje en Zara heeft leuke polo’s, schoentjes en spijkerbroekjes. Eigenlijk vormen deze winkels de basis voor Ticho zijn kledingkast. Als ik één favoriet moet kiezen ga ik voor ehm… Next en Zara. Sorry, kan niet kiezen.

Z8
Ik vind Z8 een heel mooi merk. Wel wat aan de prijzige kant, maar niet onacceptabel. De kwaliteit is prima. Na meerdere keren dragen en wassen ziet het er allemaal nog goed uit. De kleren van Z8 zijn vaak stoer en daar houd ik wel van. De meeste items kocht ik overigens in de (super)sale en zo ga ik dat met de volgende lading kleding in de volgende maat ook weer doen. Scheelt je minimaal de helft.

FEETJE
Het liefst kocht ik heel de babycollectie van Feetje op toen ik zwanger was. Alles is zó leuk. En zo schattig. En betaalbaar. Ik hou écht van Feetje en vind het stiekem vet stom dat Ticho er bijna al te groot voor is. Volgens mij verkopen ze het tot maat 86, maar de eerlijkheid gebied me wel te zeggen dat ik de items geschikter vind voor kleine baby’tjes en minder voor dreumesen.

QUAPI KIDS
De kleding van Quapi vind ik óók erg leuk. Vaak komt dit merk met vrolijke kleurtjes en printjes en tussen de standaard jogging- en spijkerbroekjes, is dat een fijne afwisseling. Een nadeel aan kleding van Quapi is dat het erg smalletjes is en zoals je misschien wel weet is ons kind allesbehalve smal. Het zit dus niet altijd even goed. Online shoppen vind ik in dit geval dus lastig.

TUMBLE ’n DRY en NOPPIES
Deze twee vallen voor mij in dezelfde categorie: ik vind dat beide merken leuke kleding verkoopt, maar Ticho zijn kast hangt er niet vol mee. Dat komt eigenlijk voornamelijk door de prijs. Nu is ‘ie niet heel veel hoger dan bijvoorbeeld Z8, maar die hebben simpelweg een geweldige sale. De kwaliteit van Tumble en Noppies vind ik eveneens erg goed. De kleding blijft mooi, ondanks het vele wassen. In dat opzicht merk ik wel degelijk verschil tussen t-shirts van Zeeman en t-shirts van één van deze merkjes.

KIXX-ONLINE
Mijn ultieme webshop: kixx-online.nl. Hier vind je alle leuke kledingmerkjes, van betaalbaar tot idioot duur, van klassiek tot stoer en van lekker kleurrijk tot monochrome. In principe kan ik alle items voor de kleine man zijn garderobe hier shoppen.

En verder…
… koop ik zo nu en dan eens iets bij de H&M, Ter Stal – wie kent ‘m niet? – of Name-it, maar vaker niet dan wel. Bij gebrek aan beter, zeg maar. Van welke winkels gaat jouw shopaholic-hart sneller kloppen? Laat het me echt even weten, want op dit gebied hebben we aan inspiratie en goede tips nooit genoeg!


Volg je mij al op Instagram?
Volg je mij al op Facebook?

Dit vind je misschien ook wel leuk!

1 Comment

  1. Ik zou zeker eens kijken op http://www.paspecies.nl, webshop, maar ook een gewone winkel in Arkel van Marja Matena, uit Papendrecht. Gratis bezorgen, leuke merken en goede service. Ook heeft ze een leuk spaarsysteem. Je kan bij haar in de winkel ook vriendinnenavonden afspreken. Hartstikke leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *