Persoonlijk

Ten Times This Is Me

Zo, nu het aantal lezers van deze blog langzaam oploopt tot aanzienlijke aantallen– waarvoor dank – denk ik dat het wel leuk is om iets meer over mijzelf te vertellen zodat ook mensen die mij niet persoonlijk kennen toch het gevoel hebben dat dat wel zo is.

Al eerder vulde ik twee tags in. De eerste – de Mommy Tag – kun je hier teruglezen en de tweede – de Baby Tag – kun je hier teruglezen. Afijn, vandaag dus geen echte tag maar een ‘Ten Times This Is Me’. Kortom: tien feitjes over mij.

  1. Ik ben opgegroeid in een traditioneel gezin met mijn vader, mijn moeder en mijn twee jaar jongere zusje. Mijn ouders gingen scheiden toen ik zestien was en vanaf dat moment woonde ik samen met mijn moeder, mijn zusje en onze Golden Retriever Maud.
  2. Op 1 juni 2015 ben ik getrouwd met Robert. Dat betekent dat we al bijna twee jaar onderweg zijn. Hoe onze trouwdag precies verliep zal ik een andere keer wat uitgebreider vertellen, maar ik kan je wel verklappen: anders dan anders.
  3. Op mijn 16e begon ik aan de hbo-opleiding Commerciële Economie. Vier jaar later, ik was net twintig, behaalde ik mijn diploma. Omdat ik nog geen zin had om te werken – dat kon immers heel mijn leven nog – besloot ik nóg een studie te volgen. In 2013 behaalde ik mijn master Communicatie- en informatiewetenschappen. Megatrots was ik. En nog steeds. Het was voor mij écht een flinke prestatie.
  4. Nog voor ik goed en wel mijn master op zak had, vond ik een toffe baan als redacteur bij CNV Vakmensen. De oplettende lezer weet dat ik hier nog steeds werk. Door de jaren heen is mijn takenpakket wel ietwat gewijzigd maar het komt erop neer dat ik schrijf for a living. En dat vind ik te gek.
  5. Sinds de geboorte van Ticho heb ik minder échte vrienden en vriendinnen, maar de vrienden en vriendinnen die er nog wél zijn die zijn mij zo dierbaar. Ik zou me echt geen raad weten zonder ze. De meesten ken ik al heel lang, soms al heel mijn leven, en wat mij betreft komen daar nog heel veel jaren bij. Ik ben een echt vriendinnen-meisje.
  6. Al van kleins af aan ben ik betrokken bij onze plaatselijke korfbalclub. Eerst ruim vijftien jaar als spelend lid en de laatste jaren voornamelijk als vrijwilliger. Ik weet dat er een stoffig imago rondom de sport hangt, maar ik nodig een ieder die denkt dat het een sneue sport is van harte uit om eens een potje te komen kijken.
  7. Ha, dit is echt een confession. Ik ben al sinds jaar en dag fan van Goede Tijden Slechte Tijden. Maar echt fan. Ik sla geen aflevering over. Sterker nog: ik loop, met dank aan Videoland, een week voor op de afleveringen die op televisie uitgezonden worden. Ik kan gewoon niet zonder Ludo en Janine.
  8. Ik heb al zo lang ik me kan herinneren een gevoelige eczeem huid. Heel vervelend want eigenlijk moet de dag dat ik geen jeuk heb nog komen. Inmiddels ben ik het gewend, maar dat betekent niet dat ik er nooit van baal. Vooralsnog heb ik niet het idee dat Ticho ook eczeem heeft, maar wat niet is kan nog komen. Ik hoop natuurlijk van niet, want eczeem is echt stom.
  9. Mijn auto heeft de naam Lola gekregen. Lola is mijn huiskamer op wielen. Je vindt in deze huiskamer alles wat je zoekt. Van schoenen, tot een jas, tot een handoek, tot lege flesjes, volle flesjes, schoonmaakdoekjes, pennen, waxinelichtjes, voorleesboekjes, magazines, muntjes, eten, etensresten etc. etc.
  10. Ik hou van comfy clothes. Voor mijn zwangerschap liep ik graag op hakken en trok ik gerust een skinny jeans aan, maar tegenwoordig zit ik in #TeamSneaker en vermijd ik die skinny het liefst.

Nou, dat was het, de Ten Times This Is Me. Weinig wereldschokkends, dat besef ik me al te goed, maar ik hoop dat je het toch leuk vond om te lezen.

Tot de volgende keer!

Dit vind je misschien ook wel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *