Persoonlijk

10 x de beste quotes van Harvey Specter

Naast mijn geweldig fijne man en mijn knappe zoon, zijn er nog twee mannen in mijn leven die mijn hart sneller doen slaan: Mark Sloan en Harvey Specter. Over laatstgenoemde wil ik het vandaag even hebben.

Harvey Specter kennen we allemaal als advocaat uit de serie Suits (Toch? TOCH? Als je nu met ‘nee’ moet antwoorden: schaam je diep!). Harvey is die badguy die eigenlijk diep in zijn hart helemaal niet zo vreselijk bad is. Een medogenloze advocaat, maar wel de allerbeste en de allerslimste. En de allerknapste. Het oog wil ook wat. Daarom ben ik dus fan van Harvey Specter. Maar er is meer. Harvey (ik mag ‘m Harvey noemen) heeft namelijk een enorm aantal waanzinnige quotes en omdat ik zeker weet dat jij daar ook van opknapt lees je hier mijn top 10 in willekeurige volgorde.

  1. It’s going to happen because I’m going to make it happen.
  2. I don’t have dreams, I have goals.
  3. Sorry, I can’t hear you over the sound of how awesome I am.
  4. I don’t play the odds, I play the man.
  5. May God have mercy upon my enemies, because I won’t.
  6. The better you dress, the worse you can behave.
  7. Ever loved someone so much you would do anything for them? Yeah, well, make that someone ourself and do whatever the hell you want.
  8. I don’t get lucky. I make my own luck.
  9. When you’re backed against the wall, break the goddamn thing down.
  10. I’m not interested in great. I want to know who it’s daddy is.

Zo, mocht je ook behoefte hebben aan wat quality time met Harvey: je kunt Suits vinden op Netflix. Laat je het me weten als je nog zo’n fijne quote van ‘m tegenkomt?

Dit vind je misschien ook wel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *